Tuesday, August 28, 2012

C&A by Cindy Crawford


Photobucket



Cindy Crawford nu este numai un supermodel, ci și o femeie de afaceri de succes și mamă a doi copii.
Exclusiv pentru C&A, Cindy a creat prima ei colecție de modă „Cindy Crawford Collection @ C&A“ și astfel a explorat noi frontiere. „Cindy Crawford a devenit un simbol, atunci când modelele au devenit ele însele staruri. Astfel ea reprezintă aspirația unei întregi generații, pe care o identificăm drept grupul nostru țintă: chic, modern și fără vârstă. În același timp, ea a rămas, așa cum ea însăși se descrie, nu numai fata din fața reflectoarelor, dar și femeie de afaceri și mamă “, declară Thorsten Rolfes, director Departament de Comunicare al C&A Europa.


Din toamnă va ajunge colectia „Cindy Crawford Collection @ C&A“ în toată Europa și în cele peste 1.500 filiale și 8 magazine online – în România din 30 august 2012 va fi prezentă în cele 21 de magazine din întreaga țară. Este clar faptul că stilul său personal se reflectă în colecție. „Scopul meu este de a crea o colecție confortabila, care să poată fi purtată în viața de zi cu zi“, a dezvăluit ea. Cindy însăși iubește stilul de zi cu zi, în care arată bine, indiferent dacă este lângă soțul ei, Rande Geber sau dacă merge pe stradă cu copiii ei, Presley si Kaia.


„Mereu am visat să am propria mea linie de modă și mă bucur tare mult să iau parte la acest proiect alături de C&A“, spune Cindy Crawford, care a făcut designul la prima sa colecție. Au ajutat-o atât experiența sa de-a lungul anilor de pe podiumul de prezentare, cât și rolul său de mamă și soție. Astfel ea înțelege ce își doresc celelalte femei. C&A este partenerul ideal pentru ea: „ C&A are experiență vastă privind design-ul de înaltă calitate la un preț foarte bun“, spune Crawford. „ Este important pentru mine să colaborez cu o companie, care combină ținutele confortabile cu o gamă variată”. Ea s-a convins că C&A este cunoscut drept brand de calitate la prețuri accesibile. Pentru colecția „Cindy Crawford Collection @ C&A“ supermodelul s-a inspirat din tendințele actuale și a personalizat-o potrivit acestora. Stilurile abordate sunt elegant, clasic și modern – valabile în toate sezoanele.


Codul vestimentar:

Smart Casual până la Easy Style cu sacouri elegante, cardiganuri și pulovere, precum și tricouri, blugi și jachete din piele. Detalii precum fermoare, gulere din blană ecologică, cravate și curele cu ținte arată la fel de bine ca tăieturile clasice. Materialele sunt de înaltă calitate, din amestec de lână, merinos și piele. Toate articolele colecției sunt disponibile în mărimile 36 pînă la 46, iar tricotajele de la XS la XL.
Photobucket
Sunt trei combinații pentru sezoane diferite, părți superioare și părți inferioare, respectiv jachete. Pentru toamnă/ iarnă există o linie naturală în tonuri calde cu pantaloni reiați, tricouri și o geacă de piele elegantă de culoare roz vintage. O linie Glam-Rock în nuanțe albastru cobalt și negru, cu topuri elegante, sacouri cu mâneci trei sferturi și o jachetă din piele gri în stil rock.

A treia și cea mai mare linie în culorile gri și negru conține pulovere, un sacou scurt, cardiganuri, pantaloni strâmți, cămăși și jachete matlasate. Articolul favorit al lui Cindy Crawford este „Coatigan“, un cardigan lung care poate fi purtat ca pardesiu. Dungile fantezie în tonuri de gri și negru îți captează ochii.

Toate articolele se combină între ele, se pot purta în ocazii diferite, fie la birou, la cumpărături sau dacă ieșiți la plimbare. Diversitatea este importantă pentru Cindy Crawford: „La fel ca multe alte femei îmi plac lucrurile care sunt la modă, dar și comode și în care arăt bine în viața de zi cu zi – indiferent dacă duc copiii la școală, am o întâlnire de afaceri sau ies cu soțul meu la cină.“
Photobucket
„Cindy Crawford Collection @ C&A“ înseamnă modă flexibilă. Indiferent de ocazie această colecție face ca femeia modernă să arate bine, uneori elegantă, alteori casual, uneori clasică, alteori la modă, dar mereu cu stil – adică o parte din Cindy Crawford.

No comments:

Post a Comment

Sweet Paprika Thanks you for Your Visit...feel free to follow and comment!
Hope you'll come back to get inspired!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm very definitely a woman and i enjoy it...